Algemeen

Wil jij een waterpijp kopen?

Waterpijp kopen

Een waterpijp komt van origine uit India. Eeuwen geleden is deze unieke manier van roken ontstaan. Doordat de glasindustrie in opkomst was, zijn deze prachtige vormen mogelijk gemaakt. Dit is overgenomen door het Midden- Oosten, waar het tot op de dag van vandaag nog steeds populair is. Vooral in sociale omgevingen wordt de shisha regelmatig gebruikt. Op deze manier worden banden versterkt, het is plezierige activiteit waar samen van genoten wordt. Vanuit het Midden Oosten is het ook overgewaaid naar Nederland sinds een paar decennia. Zo kunnen wij ook genieten van deze ontspannen bezigheid. Wil jij ook een waterpijp kopen? Er is online een groot assortiment aan verschillende shisha’s te vinden, zodat er altijd één te vinden is die bij jouw smaak en budget past.

Welke soort waterpijpen zijn er?

Welke waterpijp bij jou past, hangt af van de setting en waar je hem voor wilt gebruiken. Een kleine waterpijp heeft meestal één mondstuk en kan je gemakkelijk vervoeren of opbergen. Deze waterpijp kopen kan al vanaf €10, waardoor deze een goede aanwinst zijn voor wanneer je niet teveel geld uit wil geven. Wanneer je graag wil investeren in een mooie en goede kwaliteit waterpijp, kan je ook voor een groter model kiezen. Deze hebben vaak meerdere mondstukken en zijn hierdoor ideaal voor bijeenkomsten of feestjes. Zo zijn deze ook hygiënischer omdat iedere gebruiker zijn eigen mondstuk heeft. Zo hoef je de slang ook niet steeds door te geven na iedere rookbeurt.

Welke soorten tabak zijn er?

Er zijn talloze verschillende soorten tabak te verkrijgen. Wanneer je van fruitsmaakjes houdt, kan je voor de meest frisse en zoete smaken kiezen, zoals de populaire appelsmaak of gemixte bessen. Je kan ook voor een neutrale tabakssmaak kiezen of verfrissende smaak zoals mint. De meeste waterpijp tabak heeft nicotine, en tijdens een waterpijp sessie inhaleer je ongemerkt meer nicotine dan met sigaretten roken. Wanneer je de inname van nicotine wil beperken of vermijden, kan je gelukkig ook voor een nicotinevrije tabaksvorm kiezen. Zo kan je onbezorgd blijven genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lekkere Pizza Etten Leur

januari 15, 2021