Wimperextensions one by one
gezondheid

Wat zijn one by one wimperextensions?

Ontevreden 

Je staat voor de spiegel en ziet je korte wimpers en kijkt ontevreden naar jezelf, je zou ze graag wat langer willen hebben. Maar hoe begin je? Serums? Creme? Je gaat je verdiepen in de vele mogelijkheden. Na een tijdje zoeken kwam je bij drie keuzes die jou wel bevielen een serum, wimperextensions one by one, of een mascara die overal aangeraden wordt. Na het serum en de mascara te hebben geprobeerd ben je toch niet overtuigd, en wil je graag wimperextensions proberen. Je gaat bekijken bij welke 

 

Voor en nadelen

Je hebt natuurlijk enorm veel voordelen als je lashes hebt, je hoeft in de ochtend niet veel te doen. Even een borsteltje er doorheen en je bent klaar. Ook heb je altijd een frisse en open look. Soms kiezen mensen voor wimperextensions one by one omdat ze van zichzelf geen wimpers hebben wegens medische reden.  De nadelen van lashes zijn dat het veel geld kost en je er even de tijd voor moet nemen om het bij je te laten doen. Na een week of 4 zijn je lashes langzaam uitgevallen en heb je nog maar een paar wimpers over, en dan is het alweer tijd om opnieuw langs te komen. Per salon verschillen de bedragen natuurlijk en welke soort lashes ze aanbieden. Nog een nadeel is dat je een allergische reactie kan krijgen omdat je niet tegen de synthetische haren kan. 

 

Verschillende wimperextensions

Er zijn natuurlijk verschillende wimperextensions waarin het volume verschilt, denk bijvoorbeeld aan de 2D-3D Natural Russian Volume. Maar er zijn ook lashes met extreme formule. Hierbij worden vier tot 6 synthetische wimperextensions vastgemaakt.  Zoals bij de 4D-6D mega volume.  Bij dit soort extensions worden er twee of drie dunnere extensions. De wimperextensions one by one is een natuurlijke manier. een tussenstap tussen de mega volume en one by one lashes is de natural lashes ook een optie. Vaak gaan mensen voor een natuurlijke look in het begin en bouwen ze het op naarmate ze vaker zijn geweest. 

 

  Wat is nou One by One extensions?

 Als de wimperextensions one by one  aanbrengt  worden er gebruikt gemaakt van kleine synthetische haartjes, die aan je eigen wimpers worden vastgehecht. De naam spreekt eigenlijk al voor zich maar bij one by one extensions worden er per wimperhaar maar één synthetische haar vastgemaakt.  Zo bouw je het volume langzaam op met een natuurlijk effect.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is Psicologa?

januari 10, 2021

Interesse in Herbalife?

januari 10, 2021