gezondheid

Wat is een woman natural calculator?

Traditioneel noemden veel inheemse gemeenschappen de menstruatieperiode de maan tijd. Ze gingen in deze periode naar de ‘moon-lodge’ om te mediteren, uit te rusten of wijsheid te verzamelen. In de oudheid speelde menstruatie namelijk een sterke rol in kosmologie en mythes. Het vergelijken van je menstruatie met de maan fases gebeurd al eeuwen lang. Om de fase van de maan met jouw menstruatiecyclus te vergelijken zijn er verschillende apps ontwikkeld. Deze volgen de periode cyclus van jou als vrouw met een maan rekenmachine. Je kunt jouw emoties en maanfases in je menstruatiecyclus controleren en vergelijken. Dit helpt jou om de cyclus fase waarin je je op dat moment in bevindt en de taak die bij de fase hoort te volgen.

 

Ken jij jouw cyclus?

Menstruatie is een krachtige en heilige ervaring die nodig is voor creatie, gezondheid en het welzijn van de vrouw. Als je jouw natuurlijke kalender kent en kunt begrijpen krijg je meer inzichten in jouw lichaam. Toch groeien veel vrouwen op met weinig kennis ervan. Ongesteld zijn wordt vaak beschouwd als een ‘ongemakkelijke biologische noodzaak’ die je moet verbergen. Op die manier verspil je de kracht en wijsheid van jouw lichaam. Door het gebruik van een woman natural calculator app zoals BeMoon leer je jouw lichaam begrijpen en zul je merken dat je vrolijker in het leven gaat staan.

 

Hoe ziet je cyclus eruit?

Een gezonde cyclus varieert tussen de vijfentwintig en de drieëndertig dagen. De eerste dag dat je bloedt, is de eerste dag van onze cyclus. Je cyclus eindigt op de dag voordat je volgende menstruatie begint. Je kunt je cyclus in 4 delen opdelen. Elk deel staat gelijk aan de verschillende fases van de maan (nieuwe maan, wassende maan, volle maan en afnemende maan). Elk van deze fases duurt ongeveer zes tot negen dagen. Je zult merken dat de verandering in je cyclus op een bijzondere manier plaatsvindt. De duur van zo’n fase kan langer of korter duren. Dit ligt aan hoe intens je energie op dat moment is.  Een woman natural calculator app geeft jou in ieder geval meer inzicht te krijgen.

 

Waarom een maanfase app gebruiken?

Het gebruik van een maanfase app helpt je de patronen van elke fase van je cyclus te herkennen en begrijpen. Zo wordt je je bewuster van de patronen in jouw menstruatie. Hierdoor kun je jouw leven beter plannen op een bewuste en efficiënte manier. Download dus nu een woman natural calculator. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een dietician?

januari 10, 2021