Access bars behandeling
gezondheid

Wat is een Access bars behandeling?

Een access bars behandeling is een energetisch lichaamsproces. Dit kan helpen bij meer rust, ruimte en ontspanning die je kan krijgen in de lichaam en geweest. Tegenwoordig ervaart iedereen namelijk en druk en stress en vaak werken mensen tegen een burn-out aan omdat ze geen balans kunnen ervaren. Want iedereen vind het fijn om balans tussen inspanning en ontspanning te hebben. Access bars behandeling zijn in totaal 32 drukpunten die stromen door de energiebanen rondom het hoofd. In elk drukpunt liggen verschillende punten zoals je ideeën, gedachten overtuigingen en emoties. Iedere punt staat voor een specifiek punt in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor je lichaam, geld of de controle, denk ook aan communicatie, blijdschap, trauma’s, je daadkracht en de veroudering (volwassenheid)  Door deze punten in verschillende connecties aan te raken laat je langzaam alle informatie die daar ligt los en hierdoor ontstaat er vervolgens dus meer rust in je hoofd en ben je automatisch meer relaxed, doordat je relaxed bent heb je meer kans om leuke herinneringen te maken. Access bars behandeling maakt als ware de oude blokkades zoals trauma’s weg. Je kan het zien als een soort computer, de computer heeft een harde schijf en die zorgt dat je meer ruimte hebt om bijvoorbeeld fotos op te slaan. Hierdoor kan je het leven leven die je altijd al wilde spreken. 

 

Wat gebeurt er tijdens een bars sessie? 

Uit wetenschappelijk onderzoek is het aangetoond dat cellen van vorm veranderen als je worden beïnvloed door bijvoorbeeld gedachten, gevoelens en emoties. Dit kan vervolgens zorgen voor ongemak of ziekte. 

Wist je dat het wetenschappelijk is aangetoond dat een Access Bars behandeling invloed heeft op het functioneren van de hersenen. Tijdens een bars sessie bewegen de hersengolven. Theta betekent de diepe ontspanning van vlak voor een slaapfase.  Hierdoor krijg je toegang en kan je dus eventuele veranderingen aanbrengen. 

 

Verschillende fase 

Fase 1: is de inslaapfase

Je zweeft hierbij tussen waken en slapen, je ogen vallen langzaam dicht en de hersenactiviteit wordt op dat moment minder. Dan heb je als fase een lichte slaap. Je slaap hierbij maar niet enorm diep, Je wordt niet wakker van elk geluid om je heen, maar als je toch wakker schrikt heb je niet het gevoel gehad dat je hebt geslapen. Deze fase kan iets minder dan een uur duren. Een van de laatste fases is dat je diep slaapt, hierbij krijg je niks meer mee van de wereld om je heen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *