gezondheid

English course, zou jij hieraan willen deelnemen?

English course, is dit iets waaraan jij graag zou willen deelnemen? Zou jij de Engelse taal beter willen beheersen? Merk je misschien dat jouw Engels niet al te best is en zou je hier wat aan willen doen? Of ga je misschien naar het buitenland waarbij je de Engelse taal goed moet kunnen spreken? Dan heb je hier zeker een goede mogelijkheid voor. Je kunt namelijk een kijkje nemen op de website van E-for-Excellence. Via hier kan je deelnemen aan verschillende cursussen voor het leren van de Engelse taal. Er zijn verschillende mogelijkheden waar jij voor kunt gaan op de website. Ben jij werkzaam bij een bedrijf en moet je zakelijk Engels kunnen spreken? Dan kan je ook hier een cursus voor volgen. Verder kan het normale Engels ook worden aangeleerd. De taal Engels is natuurlijk een taal die over de hele wereld gesproken en geleerd wordt. 

Zakelijks Engels spreken

Bij de English course heb je verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Een hiervan is zakelijks Engels leren. Zakelijks Engels kan nodig zijn voor veel verschillende doeleinden. Het kan zijn dat je werkzaam bent bij een bedrijf en je hebt buitenlandse klanten. Ook kan het zijn dat je samen moet werken met andere bedrijven in het buitenland. Dan is het belangrijk dat je op een zakelijke manier Engels kunt spreken en schrijven. Tijdens de cursus van zakelijks Engels leer je dingen zoals een goede e-mail maken. Ook leer je hoe je op een goede manier in het Engels kunt gaan presenteren voor bijvoorbeeld klanten en bedrijven. Presenteren in het Engels zorgt voor een goede indruk van het bedrijf waarvoor jij werkt. Zou jij dit graag willen leren? Neem dan zeker een kijkje op de website voor meer informatie. 

Cambridge English

Een andere mogelijkheid in de English course is dat je het Cambridge Engels kunt leren. Dit is op een goed en hoog niveau Engels kunnen spreken en schrijven. Dit kan natuurlijk erg handig zijn voor veel doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan buitenlandse reizen met familie of buitenlandse reizen voor het werk. Er zijn verschillende voordelen voor het nemen van zo een cursus. Een van de voordelen is namelijk dat jij je carrièrekansen kunt verhogen door goed Engels te kunnen spreken en verstaan. Bedrijven zijn op zoek naar mensen die vloeiend Engels kunnen verstaan en spreken. Zou jij graag willen deelnemen aan deze training van 8 weken? Kijk dan op de website voor meer informatie. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *