Aloe vera drank
gezondheid

Aloe vera drank is gezond

Wist je dat een aloe vera drank  erg gezond is? Het is een tropische vetplant die vooral bekend staat om zijn medicinale werking. Deze plant bestaat voor 99 procent uit water maar de overige delen van de plant bevat ongeveer 75 verschillende stoffen die erg belangrijk zijn voor een menselijk lichaam. Er zitten vitamines, mineralen, suikers en enzymen in.

 

Deze stoffen zijn onder andere; vitamines A C en E. Dit zijn antioxidanten. Ook komen verschillende vitamine B voor in Aloe Vera, namelijk choline, foliumzuur en vitamine 12. Aloe vera bevat acht enzymen, verschillende mineralen zoals calcium, chroom, koper, magnesium en zink. Er zitten 2 soorten suikers in, planthormonen die een ontstekingsremmende werking hebben. Ook vetzuren, namelijk cholesterol blijven een ontstekingsremmende werking te hebben.

 

STS Supplies

 

Aloe vera juice is verkrijgbaar bij STS Supplies. Dit super gezond drankje is een drankje gemaakt van de aloë vera plant die geen sorbitol, geen suikers, geen verdikkers bevatten. Ook zijn er geen kleur en smaakstoffen aan toegevoegd. 

Aloe vera drank is een eco product die voor 100 procent puur natuur is. In deze drank zitten kleine stukjes vezels die je zo kan drinken maar het is ook heerlijk om te mengen met andere fruitsappen. 

Voor de aloe vera drink of juice wordt ruim 2 kilo bladgel gebruikt om 1 liter sap van te maken. Het is het zuivere uitgeperste binnenblad van de aloe vera plant.Enkel het binnenste van het blad wordt gebruikt om dit drankje te maken.

 

Ecolife gebruikt alleen de volwassen bladeren die met de hand van de aloe vera plant worden gesnede. De plant wordt dus niet gerooid. Dit is het verschil met vele andere bedrijven die aloe vera drank  verkopen waarvan de hele plant in 1 keer gerooid wordt. Daar zitten dus ook de kleine jonge scheuten tussen die nog maar weinig actieve stoffen bevatten. Het voordeel van deze rooi methode is dat het een stuk goedkoper is. Een nadeel voor jou als gebruiker is dat de aloe vera sterk wordt gefiltreerd over koolfilters en langer wordt verhit waardoor de werking van de stoffen wordt verminderd.

 

Ecolife aloe vera juice en gel is niet gefiltreerd over koolstoffilters en bevat een hoger aandeel aan mineralen sporen en enzymen doordat de afgesneden bladeren vers geperst en koud afgevuld worden.

 

Dus wil je een gezond drankje? Kijk dan op de site van STS Supplies en bestel je drankje. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse in Herbalife?

januari 10, 2021